Суд у справі головної фінансистки мерії Сум відклали через стан її здоров’я

29.03.2019

Сьогодні, 29 березня, у Зарічному райсуді Сум був призначений розгляд протоколів, які склало НАЗК стосовно депутата Сумської міськради, директора департаменту фінансів Світлани Липової.

НАЗК вважає, що пані Липова, будучи депутатом Сумської міської ради під час розгляду питання про подовження договору оренди землі підприємству її сина на сесії міськради не повідомила про конфлікт інтересів та проголосувала.

Сьогодні пані Липова приїхала до суду та заявила клопотання про відкладення судового засідання у зв’язку зі станом її здоров’я.

За словами її адвоката Юрія Ломаки, під час розгляду питань стосовно Світлани Липової на засіданні НАЗК вона перебувала на стаціонарному лікуванні. І зараз ще погано себе почуває, тому засідання відклали. Але переховуватись від суду вона не збирається і буде відстоювати свою позицію, що ніякого правопорушення не вчиняла

Засідання відклали на 4 квітня на 8.30.

За даними Юрія Ломаки, йдеться про рішення міськради, які були прийняті у 2017 році. ТОВ, питання якого розглядалося на сесії дійсно належить її синові, проте він не є членом її родини, проживає окремо, і ані Світлана Липова, ані її чоловік жодного відношення до цього підприємства не мають. Світлана Липова голосувала лише за повернення до розгляду на сесії питання стосовно цього підприємства, навіть не знаючи, що йдеться про ТОВ її сина. За саме подовження оренди вона не голосувала.

http://sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: