На Білопільщині пошкодили сейф для зберігання виборчої документації

29.03.2019

Подія сталася сьогодні в одному з сіл Білопільського району. Невідомі проникли до приміщення фельдшерсько-акушерського пункту, де в одній з кімнат розташувалась виборча дільниця, і пошкодили замок сейфу. Сам сейф був порожнім – бюлетені на дільницю завезені не були.

У поліції не виключають, що зловмисників цікавив фельдшерсько- акушерський пункт, у який потрапити було найзручніше через приміщення, виділене для ДВК.

Повідомлення, що близько 8.30 були виявлені пошкодження дверей на зачиненій дільниці та замку сейфу для зберігання бюлетенів, надійшло сьогодні до Білопільського відділення поліції від голови комісії.

Виїздом на місце слідчо-оперативної групи інформація підтвердилась. Невідомі зловмисники проникли до будівлі фельшерсько-акушерського пункту, пошкодили сейф на дільниці і двері, які ведуть в кабінет фельдшерського пункту. Проте нічого не взяли, хоча обстановка у кімнаті фельдшерського була порушена, а також пошкоджений замок сейфу в приміщенні виборчої дільниці.

У поліції дану подію зареєстрували і проводять перевірку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: