У Сумах наркоман викликав поліцію через уявних злодіїв

30.03.2019

«Поліція? До мого помешкання проникли невідомі! Терміново приїжджайте!» — отримавши виклик про проникнення до житла, патрульні вже за лічені хвилини прибули за вказаною адресою.

Заявник запросив вартових порядку до квартири, аби вони перевірили, чи немає у нього в помешканні сторонніх осіб. Сам же чоловік поводив себе дивно, сильно нервував та незв’язно щось говорив.

Як з’ясувалося, у квартирі, крім нього, нікого не було. Натомість, патрульні виявили на столі подрібнену речовину зеленого кольору, схожу на наркотичну, а також пристрої для її вживання. До того ж, поряд із ними лежали два набої калібром 7,62 та 9 мм.

Так, вживання, ймовірно, наркотичних речовин і призвело до такої поведінки 39-річного чоловіка. Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.

Наразі слідчими відкрито кримінальне провадження заст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: