Вночі у Сумах невідомі намагалися захопити комунальні автостоянки

01.04.2019

Сьогодні, 1 квітня, близько 4 ранку невідомі молоді люди спортивної статури одночасно зайняли всі автостоянки КП «Паркінг». Про це повідомив директор комунального підприємства «Паркінг» Олег Славгородський.

— У нас сталася спроба рейдерського захоплення стоянок підприємства. Приїхали люди спортивної зовнішності, вигнали наших працівників, закрили ворота і сказали, що це їхнє майно і вони нові господарі комунального підприємства на всіх 5-ти стоянках: 2 на Прокоф’єва, одна на Курській і 2 на Івана Сірка, — розповів Олег Славгородський. — Звичайно, викликали поліцію і поліція відреагувала та звільнила стоянку від «бандитів».

На думку Олега Славгородського, захоплення невипадково відбулося у ніч після виборів. він вважає, що «рейдери» розраховували на те, що усі поліціянти будуть зайняті на виборах.

Начальник відділу комунікації ГУ Нацполіції в Сумській області Ельвіра Біганова події коментує події «обережно», говорячи, що вживати слово «рейдерство» вона б не стала.

— Сьогодні о 4 ранку до поліції надійшло повідомлення від директора однієї із автостоянок про те, що невідомі особи прибули на територію автостоянки та пред’явили документи на право власності.

— Як хтось може показати документи на стоянки, які належать громаді міста?! Це ж комунальне підприємство! – зауважила журналіст.

— Наразі ми не називаємо підприємство. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Жодного силового захоплення не було, ніяких тілесних ушкоджень, навіть найменших, ніхто не отримав. Всі розмовляли спокійно, оскільки на місце виїздив особисто і спілкувався з усіма начальник міського відділу поліції Павло Карабута. Обидві сторони показали документи на право власності. Для того, аби розібратися в цій ситуації, поліцією було прийнято рішення про відкриття кримінального провадження за статтею 358 частиною 1 і 4 Кримінального кодексу України.

— А про той факт, що це комунальне підприємство?

— Я про це говорити не буду.

— Особи були встановлені всі?

— Ну документи ж пред’являли. Обидві сторони вирішили вирішувати цей спір у судовому порядку. Воно буде вирішуватись цивілізовано.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: