З’явилися подробиці смертельної ДТП на Роменщині

02.04.2019

Як уже повідомляли «Сумські дебати», учора, близько 19:40, в селі Рогинці Роменського району 52-річний водій автомобіля ЗІЛ-131 скоїв смертельний наїзд на пішохода.

У результаті зіткнення з вантажівкою, чоловік, якому за день до цього виповнилося 33 роки, загинув на місці пригоди. Свідки стверджують, що пішохід переходив дорогу, похитуючись. І вже майже перейшов, як раптом поточився назад та потрапив прямо під колеса вантажівки. Правоохоронці проводять необхідні слідчі дії та перевіряють показання свідків.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України та розпочала досудове слідство.

Правоохоронці закликають всіх учасників дорожнього руху бути гранично уважними та обережними, знаходячись на дорозі. Водії, пам’ятайте, що від вас часто залежить не лише ваше життя, але й життя інших осіб. Тож, керуючи транспортними засобами, враховуйте і стан дорожнього покриття, і погодні умови, і час доби та освітлення, та ніколи не перевищуйте дозволену на дорозі швидкість.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: