На Сумщині дах і стіни житлового будинку охопило полум’ям

02.04.2019

1 квітня о 18:26 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вул. Шевченка в селі Смикарівка Глухівського району. Про пожежу повідомили сусіди, які побачили дим та полум’я з – під покрівлі будинку. На місце пожежі було направлено черговий караул 38 – го Державного пожежно – рятувального посту.

По прибуттю було встановлено, що покрівля будинку та стіни охоплені полум’ям, утворилась загроза подальшого поширення вогню на поруч розташовані житловий будинок та господарчу споруду. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від водонапірної башти, яка знаходилась на відстані 500 метрів від осередку горіння.

О 19:39 загоряння локалізували, а о 00:56 – витративши на гасіння 11 тон води повністю ліквідували.

Цього ж дня схожі випадки мали місце і в Білопільському, Охтирському, Конотопському, Лебединському та Кролевецькому районах.

Всього до ліквідації пожеж було залучено 10 одиниць спеціальної техніки та 32 чоловіки особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій та 4 автомобілі та 6 працівників місцевих пожежних команд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: