Суд вважає, що мер Сум і його адвокат затягують корупційну справу

02.04.2019

Сьогодні, 2 квітня, у Зарічному райсуді  відбувся розгляд корупційних протоколів стосовно мера Сум Олександра Лисенка.

Під час засідання захисник мера Юлія Молибог письмово заявила про надання часу для ознайомлення з матеріалами справи. За її словами, не встигла ознайомитися з усіма матеріалами справи через зайнятість в інших судових процесах.

Суддя Олексій Сибільов зазначив, що, на думку суду, часу для ознайомлення було достатньо, тож суд вважає, що це затягування справи, та відмовив у задоволенні клопотання. Після цього адвокат клопотала про виклик свідка Лариси Сердюк, завідувача сектору кадрового забезпечення, яка готувала розпорядження, де вказувався розмір премії міського голови. Також адвокат клопотала і про виклик свідка Чайченка. За її словами, він може пояснити, хто може встановити премії міському голові. Розгляд клопотань про виклик свідків суд відклав.

Після цього суд постановив почати розгляд справи по суті.

У своїх поясненнях Олександр Лисенко зазначив, що свою позицію хоче озвучити після повного ознайомлення з матеріалами справи та  узгодженням її з адвокатом. За його словами, часу для цього у нього ще не було. Тож захисник знову просила суд відкласти розгляд справи.

Суд наголосив на своїй позиції щодо затягування справи, але клопотання цього разу задовольнив і відклав розгляд справи на 13:30 15 квітня.

Нагадаємо, рішення про направлення до суду протоколів стосовно Сумського міського голови Олександра Лисенка НАЗК прийняло 1 лютого. Строк притягнення до адміністративної відповідальності  — 3 місяці.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: