У Сумах обріжуть 60 дерев

02.04.2019

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час чергової апаратної наради наголосив на необхідності розроблення плану, згідно з яким у Сумах проводитиметься обрізування та омолодження дерев.

За словами директора КП «Зеленбуд» Володимира ЛАВРИКА, на наступному тижні такий план буде складено. Поки ж роботи з омолодження та санітарного обрізування дерев тривають у міському парку ім. Кожедуба.

Як повідомив в. о. директора департаменту інфраструктури міста Віктор ПАВЛЕНКО, на даній території до 14 квітня необхідно провести роботи по догляду за 145 одиницями зелених насаджень. З них 85 підлягають омолодженню, санітарному обрізуванню гілок – 60. Окрім того, омолодження потребують 10 дерев на території об’єкту міського парку ім. Кожедуба «Бабусине подвір’я».

Протягом першої половини квітня фахівці КП «Зеленбуд» обрізуватимуть гілки по вул. Металургів, вул. Леваневського, вул. Привокзальна, на території міського зеленого господарства по вул. Степана Бандери, 43, у скверах «Покровський», «Дружба», біля пам’ятних знаків «Жертвам Чорнобиля» та жертвам Голодомору.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: