У СНАУ обрали найгарнішу студентку

03.04.2019

Щорічно навесні у Сумському національному аграрному університеті проходить свято краси, таланту, розуму та кмітливості. 28 березня на сцені молодіжно-розважального центру 8 дівчат з усіх факультетів університету боролися за титул «Міс СНАУ 2019» та можливість представляти виш на обласному конкурсі «СтудМіс Сумщини».

Цьогоріч компетентне журі обирало серед конкурсанток витончену претендентку на серце наймилішого Холостяка сучасності.

Традиційно конкурс розпочався з виходу конкурсанток «Візитівка». Дівчата майстерно дефілювали на сцені у витончених білих сукнях, чим наповнили серця глядачів ніжністю з перших секунд. Продовжився конкурс динамічним дефіле у фірмових футболках Сумського НАУ, після якого конкурсантки підкорювали присутніх своєю кмітливістю та дотепністю у інтелектуальному конкурсі.

Найяскравіша частина конкурсу «Міс СНАУ»  — звичайно, конкурс талантів. Цього року дівчата дивували глядачів вишуканими сучасними, автентичними народними танцями, мелодійними піснями та грою на казковому укулеле.

Традиційним та завжди надзвичайно красивим є дефіле у сукнях, які найкраще розкривають майбутню професію учасниці. Більше того, саме цей номер є «родзинкою» конкурсної програми, адже тільки студентки СНАУ змагаються у створенні та презентації унікальної сукні. Холостячки вразили різноманітністю ідей, тут тобі і рибальські сітки, і корона Міс інженерно-технологічного факультету, що роздрукована на 3d принтері.

Після тривалої дискусії журі оголосило свій вердикт:

Міс Ніжність – Вікторія Гапон (факультет агротехнологій та природокористування);

Міс Фантазія – Олена Кохана (біолого-технологічний факультет);

Міс Посмішка – Катерина Давидова (факультет харчових технологій);

Міс Ерудиція – Анастасія Мартиненко (юридичний факультет);

Міс Артистичність – Анастасія Гончар (будівельний факультет);

Міс Енергійність – Анна Радченко (факультет ветеринарної медицини);

Міс Індивідуальність – Олександра Деркач (інженерно-технологічний факультет);

Міс Витонченість – Анастасія Токаренко (факультет економіки і менеджменту).

Найбільшу підтримку на сторінці Сумського НАУ у Instagram отримала Анна Радченко, виборовши титул Міс-Інтернет улюблениця. А зал найактивніше підтримував Анастасію Мартиненко, яка й стала Міс Глядацьких симпатій.

Перед оголошенням найочікуванішого вердикту вечора, дівчат привітали всі члени журі та нагородили найкращих на їх думку.

Звання другої Віце-Міс СНАУ отримала студентка юридичного факультету Анастасія Мартиненко, звання першої Віце-Міс СНАУ студентка факультету ветеринарної медицини Анна Радченко., а титул Міс СНАУ виборола студентка факультету економіки і менеджменту Анастасія Токаренко.

Традиційно у конкурсі «СтудМіс Сумщини» беруть участь дві учасниці від кожного університету. І цього року організатори конкурсу – ГО «Краса та розум Сумщини» – другою учасницею, крім Міс СНАУ, обрали Катерину Давидову студентку факультету харчових технологій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: