Олександр Стрельченко подякував виборцям Сумщини: Для нас – це перемога і гарний старт на парламентські вибори

03.04.2019

На сьогоднішній день ЦВК опрацювала 99,88% протоколів по Україні тих, хто взяв участь у виборах президента України. Ситуація серйозно вже не зміниться, тож можна остаточно говорити про те, що опозиційний кандидат Юрій Бойко виправдав довіру понад 2 млн 200 тисяч українців, які віддали за нього свої голоси. Це 11,67% виборців.

На Сумщині, де опрацьовано 100% протоколів, за Юрія Бойка проголосували 11,19% виборців і, таким чином, він опинився на третьому місці після Володимира Зеленського та Юлії Тимошенко і обігнав чинного президента України Петра Порошенка.

«Результати виборів показали, що люди довіряють Юрію Бойку значно більше, ніж цього хотілося б представникам нинішнього режиму. І навіть при публікації екзит-полів результати Юрія Бойка істотно занижували. Однак люди сказали своє слово на виборчих дільницях. Я щиро дякую усім виборцям Сумщини за підтримку нашого лідера, людини, яка дійсно переживає за долю країни, яка готова працювати – Юрія Бойка. Такий результат для нас – це перемога і гарний старт на парламентські вибори. Виборці показали, кому вони готові довірити захист своїх інтересів і розвиток країни», — наголосив головний опозиціонер Сумщини, депутат обласної ради, член команди ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Олександр Стрельченко.

У той же час він зазначив, що, завдяки підтримці виборців, у них є реальний шанс створити сильну опозиційну силу, яка здатна повернути в Україну мир, вивести країну з кризи і відновити економіку.

«Люди втомилися жити в війні, злиднях і розрусі. Нас підтримують мільйони українців, тому ми не зупинимося і будемо боротися за те, щоб наша країна жила в мирі і процвітанні. Ми підемо на парламентські вибори, щоб і далі захищати інтереси українських громадян», — резюмував Олександр Стрельченко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: