У Сумах визначили кращих спортсменів і тренерів року

05.04.2019

У «Конгрес-Центрі» Сумського державного університету відбулась  чергова церемонія «Спортивна особистість Сумщини», на якій зібрались представники олімпійських та не олімпійських видів спорту, молоді спортсмени та ветерани, чемпіони, призери та учасники Олімпіад, чемпіонатів світу, Європи, України, тренери і спортивні функціонери.

Свої відзнаки отримали спортсмени та тренери у 14-ти номінаціях.

Розпочинали з «олімпійців». Відзнаку «Краща спортсменка з олімпійських видів спорту» особисто отримала біатлоністка Віта Семеренко. Серед чоловіків-«олімпійців» кращим визнано дзюдоїста Артема Хомула. За спортсмена його відзнаку отримав тренер Сергій Колесниченко.

Кращими спортсменами серед «неолімпійців» визнані панкратіасти Олена Сушко та Сергій Гузєв. Серед молодих спортсменів-«олімпійців» відзначені боксер Максим ГалІнічев та біатлоністка Анна Кривонос; серед «неолімпійців» — Артур Зальотов (пауерліфтинг).

Кращими тренерами року названі Григорій Шамрай (біатлон) та Сергій Чередниченко (панкратіон). Відзнаки кращих тренерів молодих спортсменів отримали Богдан Дмитренко (бокс) та Сергій ХЕкало (сумо). Кращою командою з ігрових видів спорту названа «Сумчанка». Нагороду «Сильні духом» отримав Микола Педоренко (армреслінг), «Взірець для молоді» — Олена Петрова.

Премію започаткували у 2006-му році, на ній відзначають кращих спортсменів та тренерів області за підсумками минулого року.

https://sm.suspilne.media/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: