«Краще вкладати гроші в спорт, ніж потім в медицину», — упевнений Олександр Стрельченко

05.04.2019

«Дякую всім, хто знаходиться у цій залі і тим, хто сьогодні на зборах чи змаганнях, за те, що приносите перемоги Сумщині та Україні, — з такими словами звернувся до спортсменів та тренерів під час церемонії нагородження кращих спортсменів області «Спортивна особистість Сумщини 2018» депутат обласної ради, представник ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Олександр Стрельченко. — Нам дуже приємно вболівати за вас, гордість розпирає, коли ви піднімаєтеся на вищі п’єдестали світових змагань. Ось це і є справжній патріотизм, коли ви, не шкодуючи сил, прославляєте Україну».

Депутат наголосив, що області є ким пишатися, оскільки Сумщина – край олімпійських чемпіонів, чемпіонів світу, Європи. Окрему подяку він висловив тренерам і акцентував увагу, що обласна рада, до складу якої входить декілька майстрів спорту і навіть майстрів спорту міжнародного класу, завжди підтримувала спорт і надалі робитиме максимум для того, аби суму на цю галузь суттєво збільшити.

«Ми всі розуміємо, що краще вкладати гроші в спорт, ніж потім в медицину», — зазначив Олександр Стрельченко.

Він вручив нагороди у двох номінаціях: «Кращий тренер з неолімпійських видів спорту» та «Кращий тренер молодих спортсменів з неолімпійських видів спорту», побажав усім перемог, миру, здоров’я і натхнення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: