Низька якість, високі тарифи: Куди діває кошти КП «Кролевецький водоканал»?

05.04.2019

У зв’язку з численними скаргами мешканців Кролевця на незадовільну роботу місцевого водоканалу депутат партії «Відродження» у Кролевецькій ОТГ Оксана Пилипенко подала до мерії запит щодо використання коштів міського бюджету.

Обраниця просить начальника фінансового управління надати детальну інформацію про всі кошти, виділені протягом 2018-2019 років комунальному підприємству «Кролевецький водоканал»: на які цілі гроші були спрямовані та куди по факту витрачені.

Окрім того, що якість питної води у Кролевці (згідно з останнім дослідженням на мікробіологічні та санітарно-хімічні показники) не відповідає нормативам, а тарифи піднялися в рази, містяни масово скаржаться на свавілля начальника комунального підприємства. За словами кролевчан, мешканців приватних будинків примушують переносити лічильники обліку води з дворів безпосередньо в будинки та міняти їх за власні кошти, що, на переконання людей, — незаконно.

Оксана Пилипенко наразі тримає справу на контролі. Про розвиток ситуації та відповідь фінансового управління — у наступних повідомленнях.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: