У Сумах підлітки обікрали продуктовий кіоск

05.04.2019

Днями екіпаж патрульних отримав повідомлення про нічну крадіжку на вулиці Лисенка. Спілкуючись із заявницею, вона розповіла інспекторам, що невідомі проникли до торговельного кіоску, у якому вона працює, та викрали харчові продукти на чималу суму.

Оскільки 65-річна заявниця нікого не бачила, прикмет надати вона не змогла. Та попри це, уже через 20 хвилин на вулиці Прокоф’єва вартові порядку помітили трьох підозрілих осіб, які несли в руках величезні пакети. Зупинившись поспілкуватися з ними, інспектори помітили, що хлопці помітно занервували та плуталися у своїх поясненнях. Ба більше, 13-, 14- та 18-річний мешканці обласного центру ніяк не могли пояснити походження пакетів, у яких знаходилися схожі на викрадені продукти: чай, кава, кондитерські вироби, цукерки та інше.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції для встановлення всіх обставин справи.

Наразі слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: