У Сумах підприємець відсудив 180 тисяч гривень за виконання ремонту

08.04.2019

До Господарського суду Сумської області звернувся ФОП про стягнення 180 тисяч гривень із торговельної фірми «Магазин «Славутич». Представник позивача подав до суду заяву, у якій підтримав позовні вимоги та просив суд розглядати справу без його участі.

Як з’ясувалося, сторони уклали договір на виконання робіт. Згідно із ним: замовник для підтримання об’єкта в робочому стані та одержання майбутніх економічних вигод від його використання доручив, а виконавець зобов’язався своїми та залученими силами і засобами на власний ризик із матеріалів замовника виконати ремонтні роботи. Загальна вартість договору визначається на підставі замовлення та складає 300 тис. грн. Згідно із договором замовник повинен оплатити виконані роботи у розмірі та в строк, встановленому в договорі.

Однак, відповідачем, у порушення взятих на себе зобов’язань, виконані позивачем роботи у повному обсязі оплачені не були.

Відтак, дослідивши наявні у матеріалах справи докази, враховуючи факт визнання відповідачем позову, суд доходить висновку, що вимога щодо стягнення з відповідача на користь позивача заборгованості в сумі 180 тис. грн є обґрунтованою та підлягає задоволенню.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: