В Охтирці викрили наркопритон

09.04.2019

Охтирською місцевою прокуратурою у вівторок, 9 квітня 2019 року, повідомлено про підозру 53-річного жителя м. Охтирка, який організував у себе в квартирі наркопритон. Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 317 (організація та утримання місця для виготовлення та вживання наркотичних засобів, вчинене повторно) КК України.

У ході слідства співробітниками Охтирського відділу поліції за належного процесуального керівництва прокуратури встановлено, що місцевий мешканець, який до цього вже неодноразово попадав у поле зору правоохоронців під час незаконного обігу наркотичних засобів, розуміючи протиправність своїх дій, систематично надавав свою квартиру знайомим для виготовлення та вживання наркотичного засобу опій ацетильований.

«У понеділок, 8 квітня 2019 року, власник квартири був затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Прокуратура вже готує клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – розповів керівник Охтирської місцевої прокуратури Олександр Язиков.

Під час обшуку в квартирі затриманого вилучено обладнання для виготовлення наркотиків та необхідні інгредієнти.

Довідково: підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: