Службовий собака виявив чоловіка з наркотиками

09.04.2019

Пес Рей був задіяний для пошуку грабіжника. Несподівано він повів поліцейських до занедбаної будівлі, і, як виявилось, недарма. Там ховався чоловік, в кишенях якого знайшли наркотик.

Коли до поліції Шостки  з місцевого ринку надійшло повідомлення про скоєне пограбування на місце одразу була направлена слідчо-оперативна група поліції та кінолог з собакою.

Під час пошуку зловмисника, службовий пес привів правоохоронців до напівзруйнованої будівлі в центрі міста. Там вони побачили чоловіка, який явно хотів уникнути зустрічі з полісменами.

Під час поверхневого огляду, правоохоронці знайшли та вилучили у нього шприц, наповнений наркотичною рідиною. Для дачі пояснень чоловіка доправили до відділу поліції. Ним виявився 41-річний житель Чернігівської області, який приїхав в місто до знайомих. Він стверджує, що є наркозалежним, тому наркотиком хотів скористатися сам.

За даним фактом в поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне зберігання наркотичних речовин».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: