У Сумах через вікно рятували пенсіонерку з гіпертонічним кризом

10.04.2019

«Моя сусідка вже півдоби не виходить на зв’язок» — таке повідомлення отримали сумські патрульні 9 квітня, близько 13-ї години.

Прибувши до одного з будинків на вулиці Ярослава Мудрого, на поліцейських уже чекала заявниця. Вона розповіла, що зранку не може додзвонитися до своєї 80-річної сусідки, у якої до того ж зачинені двері.

Поліцейські викликали на місце події рятувальників. Серед можливих шляхів потрапляння до приміщення було або розбиття скла, або примусове відчинення дверей. У цей момент патрульний 4-ї роти управління патрульної поліції в Сумській області Віталій Місюров побачив відчинену кватирку у вікні. За комплекцією тіла, лише він міг в неї пролізти.

«На той момент ми не знали, у якому стані жінка. Не вагаючись, я вирішив якнайшвидше діяти. Потрапивши до квартири, у кухні на підлозі я виявив жінку. Вона знаходилася в безпорадному стані — самостійно не могла ні підвестися, ні покликати на допомогу», — розповідає Віталій.

Поліцейський відчинив двері і впустив лікарів. Медики зафіксували в неї гіпертонічний криз. Після надання допомоги жінці, їй вже нічого не загрожувало.

Пенсіонерка пояснила, що ввечері пішла готувати собі їжу, але втратила свідомість та впала, після чого не змогла самостійно підвестись.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: