Лісничий знайшов викинуту мисливську рушницю

10.04.2019

До Глухівського та Охтирського відділів поліції звернулись двоє місцевих жителів, які вирішили здати незареєстровану зброю. Так , 43-річний глухівчанин здав до місцевого відділку відразу три мисливські рушниці: одну «ІЖ-27» та дві «ІЖ — 58».

За словами чоловіка на «ІЖ-58», випадково натрапив в лісосмузі біля одного з сіл району, а решта зброї зберігалась у нього від покійного батька. Довідавшись про дію місячника добровільної здачі зброї та відповідальність, що настає за несанкціоноване зберігання та використання такої зброї, чоловік не втрачаючи часу здав її правоохоронцям. Тепер він не нестиме відповідальність за несанкціоноване зберігання й крім того має можливість, оформити рушниці на своє ім’я, звернувшись до служби дозвільної системи поліції за місцем проживання.

Ще про одну «знахідку» до поліції повідомив 49-річний охтирчанин. Працюючи лісничим, при обході території лісового масиву, він помітив покинуту мисливську рушницю «ТОЗ-БМ» 16-го калібру, про яку і повідомив до місцевого відділку поліції.

Прибираючи господарське приміщення на території свого домоволодіння 59-річний житель з Краснопільського району натрапив на штик-ніж часів минулої війни. Про який невідкладно повідомив до правоохоронців.

Здану зброю правоохоронці направили на експертне дослідження, після якого буде вирішено питання щодо їх утилізації, чи переоформлення на нових власників.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: