На Сумщині згоріла мати 6-річного хлопчика

10.04.2019

Трагедія в селі Сміле сколихнула всю Роменщину: 26-річна дівчина згоріла у власному сараї. Її тіло знайшли не одразу, розповіли фахівці ДПРЧ-14.

Мешканці села Сміле викликали вогнеборців близько 22:20, коли у їхньому господарстві спалахнув сарай. Вогонь удалося загасити, але вже під час розбору конструкції працівники ДПРЧ-14 виявили людські останки. Господарі кинулися: то загинула їхня онука. Про те, що дівчина може перебувати всередині палаючого приміщення, старенькі не підозрювали, розповів інспектор Роменського РВ Олександр СТЕПАНЮК. Онука сказала, що йде розмовляти по телефону надвір і незабаром повернеться, але більше до хати не зайшла.

Зі слів сусідів, шестирічний син загиблої має тяжкий діагноз захворювання, яке прогресує та вимагає великих витрат для лікування. До всіх негараздів півроку тому померла мати дівчини. Загибла ж зустрічалася з хлопцем, за розповідями односельців, він не скандальний та спокійний.

Поки причину смерті жительки Смілого встановлюють правоохоронці. Причини загоряння сараю теж поки невідомі, розповів Олександр СТЕПАНЮК. З факту події відкрито провадження за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки). 

Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: