Заступник мера, не маючи бізнесу, позичив комусь 777 тисяч доларів

11.04.2019

Т.в.о. заступника міського голови Глухова з питань діяльності виконавчих органів Ігор Зеленський у владних структурах – людина нова. Тому декларація є лише за 2018 рік.

Згідно неї, Ігор Олександрович не отримував жодних доходів за попередній рік, не має бізнесу, ані мільйонних рахунків у банках. Однак при цьому вказано, що 777 тисяч доларів він позичив третій особі. Транспортних засобів у нього теж немає. Єдине, що задекларовано, це благодійна організація «Сумський обласний благодійний фонд ім. І.Г. Харитоненка». З нерухомого майна – лише 50% права власності на квартиру в Сумах.

У Глухові Зеленський – темна конячка, за які заслуги його призначив заступником мер Мішель, хто він, звідки – достеменно невідомо. До речі, сесією ця кандидатура ще має колись затвердитись. Але він сам вважає своє перебування на посаді абсолютно законним. У відкритих джерелах журналісти знайшли інформацію, що в 2011 році людина з таким прізвищем та ім’ям була засуджена в Сумах на п’ять років за корупційну діяльність (хабар), але т.в.о. І.О. Зеленський журналістам сказав, що то мова не про нього.

nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: