ПФК «Суми» заперечує інформацію про позбавлення статусу професійного клубу

11.04.2019

Як ми повідомляли, згідно з рішенням КДК, ПФК «Суми» за маніпулювання результатами матчів позбавлений професіонального статусу. Команди клубу будуть виключені з усіх змагань, у яких беруть участь.

Керівництво першолігового клубу опублікувало заяву на офіційному сайті «Сум»:

«На адресу клубу поступає чимало дзвінків як зі сторони преси, так і зі сторони вболівальників з приводу останніх новин, які оприлюднили в засобах масової інформації, а саме – КДК позбавив професійного статусу ПФК «Суми».

З огляду на це, вважаємо за необхідне прокоментувати: ПФК «Суми» не отримував жодного рішення КДК ФФУ, мало того не було жодного повідомлення про розгляд даного питання та запрошення представників клубу на засідання. ПФК «Суми» не отримував жодного рішення Ради ліг, органу який уповноважений на прийняття рішення стосовно позбавлення професійного статусу клубу. ПФК «Суми» не використовував свого права на апеляційне оскарження рішення, так як його не отримував. Окрім того, ПФК «Суми» не може надати коментар стосовно інших осіб, які, за інформацією ЗМІ, отримали дискваліфікацію, так як жоден із них не має трудових відносин із нашою командою.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: