23 заяви за три місяці: «Укрзалізниця» та поліція зустрілися з приводу кримінала

12.04.2019

У Сумах «Укрзалізниця» та поліція провели нараду. Темою обговорення стало аналіз стану взаємодії підрозділів поліції з АТ «Українська залізниця», налагодження координації роботи з попередження та розкриття крадіжок майна товариства.

Нарада під головуванням начальника ГУНП області Миколи Лушпієнка проходила у відеоселекторному режимі. До участі в ній були запрошені перший заступник начальника та начальник юридичного відділу виробничого підрозділу «Сумська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Південна залізниця» Олександр Кибенко та Поліна Панченко, в.о. першого заступника начальника виробничого підрозділу «Конотопська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Південно-Західна залізниця» Микола Білий, представники воєнізованої охорони регіональної філії «Південна залізниця», начальники структурних підрозділів апарату ГУНП, територіальних відділів та відділень поліції.

В.о. начальник кримінальної поліції ГУНП області Юрій Кузьменко відзначив, що за останні три місяці територіальними відділами та відділеннями поліції області зареєстровано 23 заяви та повідомлення про вчинення кримінальних правопорушень. З числа зареєстрованих правопорушень до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено та розпочато досудове розслідування у 18 кримінальних провадженнях про злочини на об’єктах залізниці, розташованих на територій Сумської області. Більшість з них стосувались викрадення металевих деталей колії та розукомплектування  деталей вагонів. Подібні випадки були зареєстровані в Краснопіллі, Глухові, Конотопі. Сумах, Білопілля.

Під час діалогу учасники наради розробили комплекс профілактичних заходів, спрямованих на попередження вчинення крадіжок майна  АТ «Українська залізниця».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: