Без урочистостей і гарячого чаю: Як бійці 16 батальйону повернулися до Глухова

13.04.2019

12 квітня бійці 16 батальйону 58 ОМПБ повернулись у Глухів. Їх зустрічали родичі та близькі люди. Представників від влади не було.

“Цьогоріч урочистості з нагоди приїзду батальйона на прохання військового командування, було вирішено провести 16 квітня в концертній залі міського палацу культури“, – повідомляється на сторінці Глухівської міської ради у Фейсбук. Проте такий коментар містяни не прийняли до уваги. Розгорнулась дискусія, до якої долучились волонтери і представники мерії.

Користувач Оля Женя пише: “Ганьба…Сором…. Влада міста,! Чому ніхто не прийшов не привітав наших захисників?????  Чим ви так зайняті були?????? Або гроші ви ділили.??? СОРОМ ….”.

Виктория Богдан: “нам надо как то наладить оповещение общества о таких мероприятиях, я бы хотела прийти, и могла, но узнаю об этом из этого поста. Надо подумать об информировании нас. а от наших городских властей добра ждать не приходится“.

Оля Женя відповіла Oksana Drupp: “проедьте вы трое суток в вагоне. почему в том году все стояли и слушали… И так само были уставшие? Хотя бы чаем горячим напоили… Не говоря про песни…“.

Мер міста Мішель Терещенко був у цей день у місті на відкритті ювілейного ХХ Міжнародного турніру з волейболу серед ветеранів пам’яті Костянтина Реви.

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: