Сумських призовників відправлять на службу відразу після виборів

14.04.2019

Сумських призовників відправлять до місць служби після виборів. На початку призовної кампанії перше відправлення планувалося на 8 квітня, але у зв’язку з другими туром виборів Президента України дату перенесли.

«З метою надання громадянам України, які підлягають призову на строкову військову службу, можливості щодо реалізації свого права голосу під час повторного голосування з виборів Президента України, було здійснено перенесення команд молодого поповнення з обласного зборного пункту Сумського обласного військового комісаріату, яке було сплановано з 8.04 по 21.04, на період з 22.04 по 27.04.19 року 01.20», — говорить Юрій Онопко, заступник військового комісара обласного військового комісаріату.

Згідно розпорідження Кабміну від 27 березня, Сумщина має забезпечити українському війську 570 призовників. Майже половину – до Збройних сил України, 20 – до Держспецтрансслужби, решта — у Національну гвардію та прикордонну службу. Урядовим розпорядженням призовнику призначається грошова допомога у розмірі 3 тисяч 842 грн.

Нагадаємо, у Сумах військомат забирає чоловіків прямо з робочих місць.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: