На Сумщині оштрафували хабародавця

16.04.2019

16 квітня Білопільським районним судом Сумської області проголошено вирок у справі стосовно особи, яка вчинила пропозицію та надання неправомірної вигоди службовій особі.

Суд кваліфікував дії М. за ч. 1 ст. 369 КК України, оскільки він вчинив пропозицію та надання неправомірної вигоди за невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує та надає таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.

Призначаючи покарання М. суд врахував ступінь тяжкості вчиненого ним злочину, його особу та обставини, що пом’якшують та обтяжують покарання.

Так суд ухвалив М. визнати винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України, і призначити йому покарання у виді штрафу в доход держави в розмірі 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становлять 8500 грн.

На підставі ст. 96-1, п.3 ч.1 ст. 96-2 КК України суд застосував спеціальну конфіскацію до грошових коштів в сумі 1000 грн., що зберігаються в банківській ячейці АТ КБ «ПриватБанк», повідомляє прес-служба суду.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: