У Сумах випадкова перехожа помітила пожежу в житловому будинку

17.04.2019

16 квітня о 13:58 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вул. Оболонська в м. Суми. Про загоряння повідомила випадкова перехожа, яка побачила вогонь з – під покрівлі будинку. На місце події було направлено черговий караул 1 – ї та 3 – ї Державних пожежно – рятувальних частин.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено речі домашнього вжитку та диван в одній з кімнат. Існувала загроза подальшого поширення вогню на всю дерев’яну будівлю та поруч розташовану господарчу споруду.

О 14:16 рятувальникам вдалось зупинити подальше поширення вогню. О 14:29 пожежу приборкали.

Схожий випадок мав місце 17 квітня в с. Рясне, Краснопільського району. О 02:53 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що по вул. Молодіжна загорівся житловий будинок. Про пожежу повідомила власниця. На місце події було направлено черговий караул 11 – ї Державної пожежно – рятувальної частини та місцеві пожежні команди сіл Рясне та Мезенівка.

О 03:26 вогнеборці локалізували загоряння, а о 04:45 – повністю ліквідували.

Всього на гасіння пожеж було залучено 4 одиниці спецтехніки та 16 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій та 2 автомобіля і 2 працівники місцевої пожежної охорони.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: