У Шостці грали в дартс спортсмени з обмеженими можливостями

17.04.2019

У шосткинському спортивному клубі «Олімп» за ініціативи ГО «Інваспорт» та ГО «Спорт для всіх» відбулися змагання серед людей з обмеженими фізичними можливостями з дартсу.

Керівник «Інваспорту» Олексій Тесля говорить, що люди з проблемами інвалідності обмежені у спілкуванні, тож будь-які зустрічі для них важливі.

Депутат обласної ради (Опозиційна платформа – За життя) Володимир Пилипейко, який зазвичай виступає спонсором змагань, зауважив: «Це такий собі розминочний вид спорту і перша зустріч після зими. Ну і, звичайно, існує момент азарту, особливо коли приїжджають до нас спортсмени з інших міст».

Обласний обранець за свої кошти цього разу придбав медалі, грамоти, організував солодкий стіл. Присутні за чашкою чаю поспілкувалися, обмінялися інформацією.

Щирі посмішки, слова підтримки, оптимізм в очах спортсменів та глядачів додавали драйву, душевності атмосфері що панувала у залі. Окрім позитивних емоцій переможці отримали пам’ятні грамоти та медалі.

У планах організаторів та учасників заходу зібратися найближчим часом на дружню спартакіаду.

Спортсмени подякували організаторам за небайдужість та можливість людям з особливими потребами долучитися до спорту та здорового способу життя.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: