У магазині затримали дебошира з наркотиками

18.04.2019

В багатьох закладах, організаціях приватної і державної форми власності, чи просто в громадських місцях поліцією охорони розміщено кнопку «терміновий виклик поліції». Як показує практика, населення досить активно користується цією послугою. Лише за три місяці поточного року зареєстровано 99 спрацювань таких кнопок.

«Завдяки тому, що час прибуття груп реагування за такими викликами не перевищує 5 хвилин, нашими співробітниками були затримані 105 правопорушників. В більшості це люди, які поводились неадекватно та порушували громадський порядок. Нерідко трапляється, що затримані мають при собі наркотичні речовини», – коментує Юрій Курако, командир батальйону Управління поліції охорони в Сумській області.

Подібний випадок трапився нещодавно. Будучи напідпитку, 38-річний чоловік чіплявся до відвідувачів та працівників торгівельного закладу. Правоохоронцям знадобилось не більше трьох хвилин, щоб прибути за викликом та вгамувати дебошира.

Під час огляду у нього було виявлено згорток, в якому знаходилась речовина зеленого кольору, схожа на канабіс. За вчинення хуліганських дій чоловік, можливо, відбувся б попередженням, але за зберігання наркотику йому доведеться відповідати за кримінальним кодексом.

Сьогодні, в рамках відкритого за ознаками ч.1 ст. 309 «Незаконне зберігання наркотичних засобів» КК України кримінального провадження, проводяться слідчі дії. Максимальним покаранням може стати до трьох років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: