У Сумах злодія-рекордсмена засудили на 5 років

18.04.2019

Сумською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення стовно 34-річного сумчанина, який скоїв низку крадіжок.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що обвинувачений протягом 2016-2017 років систематично обкрадав державні установи, медичні та навчальні заклади, приватні офіси і навіть театр. Зловмисник заходив у приміщення, користуючись тим, що поблизу нікого не було, і за ним не спостерігали, забирав всі цінні речі, що попадали в поле зору.

Зокрема мобільні телефони, гаманці, ноутбуки тощо. Усього на рахунку обвинуваченого 91 крадіжка, 90 з яких він скоїв сам, а 1 разом зі спільником. Тоді на початку грудня 2016 року чоловіки, підібравши ключ, проникли в манікюрний салон та забрали звідти обладнання та інші цінності.

«У суді обвинувачений вину свою визнав повністю та запевнив, що розкаюється. Суд першої інстанції врахував всі обставини, зокрема той факт, що чоловік не вперше попадає в поле зору правоохоронців, та засудив обвинуваченого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) КК України до 5 років позбавлення волі.

Його спільнику призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі», – розповів прокурор Сумської місцевої прокуратури Віталій Матузний.

Засуджені не погодились із таким рішенням суду і вже подали апеляцію.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: