Мати збитої на смерть дівчини: «Я свою єдину дитину поховала, а винуватиця злочину на волі»

19.04.2019

Сім’я дівчини, яку на смерть збила дружина прокурора, обурена тим, як продовжують гальмувати розслідування справи. Вже минуло 20 днів із моменту трагічної ДТП, а винуватиця злочину досі на волі. Вікторія Косяк, мати загиблої Марини, має безліч запитань до правоохоронних органів, вимагаючи справедливого покарання.  Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці:

«Ви тільки вдумайтесь, люди!

Вже минуло 20 днів з того дня, як не стало на цьому світі моєї єдиної доньки, та досі особа причетна до вчинення злочину з використанням власного авто, як знаряддя вчинення злочину, наразі вільно (приємно) себе почуває у власному будинку в колі своєї сім’ї…, а я свою єдину дитину поховала і більше ніколи не побачу на цьому світі

І ось у мене запитання до Всіх:

— ЧОМУ досі, ця ОСОБА не перебуває у слідчому ізоляторі???

— ЧОМУ ця ОСОБА досі керує транспортним засобом (водійське посвідчення в неї не вилучили), подалі наражаючи на небезпеку інших людей???

— ЧОМУ ігноруються загальні принципи кримінального судочинства, а саме «захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження».

ЧОМУ?????»

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: