У Сумах на СКД водій «ГАЗу» вчинив ДТП і втік

19.04.2019

Днями патрульні отримали повідомлення про автопригоду без травмованих на вулиці СКД. На місці інспектори виявили заявника та автомобіль ЗАЗ, який мав характерні для ДТП пошкодження. А вже за кілька хвилин знайшли і свідків події.

Вони ж і повідомили, що водій автомобіля ГАЗ під час руху заднім ходом не переконався безпеці та здійснив наїзд на легковик, що стояв позаду нього. Після чого керманич ГАЗа місце події залишив.

Та вже за короткий проміжок часу інспектори розшукали учасника ДТП та повернули його на місце автопригоди, де сам же водій пояснив, що поспішав, та й удару, як такого, нібито не відчув.

За вчинені дії 43-річний керманич отримав від патрульних два адміністративних матеріали за ст. 124 (вчинення дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП та ст. 122–4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Матеріали передано до суду.

Нагадаємо, що за вчинені дії водію загрожує:

— ст. 124 КУпАП: передбачає штраф у розмірі 340 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року;

— ст. 122–4 КУпАП: передбачає штраф у розмірі 255 гривень або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: