На Сумщині журналісту вдалося проголосувати лише з другої спроби

21.04.2019

Сьогодні, 21 квітня, жителі Сумщини голосують на другому турі президентських виборів. Редактор газети «Новини Тростянеччини» Роман Мірошниченко у Фейсбуці розповів, що йому вдалося скористатися своїм виборчим правом лише з другої спроби, адже спершу його чомусь не знайшли у виборчих списках.

«Щойно з виборчоi дiльницi. Проголосовав. Щоправда з другого разу(( Не знаю, як для кого, Але для мене ранок почався неприемно. Голосував на дiльницi, шо розташована в школi #3. Прибув о 08.45. Жiночки, якi видавали бюлетенi, заявили шо в списках мене немае, iдiть, мовляв у понедiлок скаржiться до РДА. Я попросив перевiрити вдруге, i вiдповiдь була та сама. Розчарований, ciдаю в машину, i вирушаю додому на iнший кiнець мicта. Щойно вiдкрив дверi квартири, як батьки дзвонять i кажуть, чого ти не проголосовав, у списках ти есть. Знову iду на ДОК, на ту дiльницю через все мicто i О Дивооооо! Мене таки знайшли! Так от хочу звернутися до членiв саме даноi виборчоi комicii: Шановнi! ВИ ТАМ ЩО НЕ ВИСПАЛИCЯ СЬОГОДНI??? РОБIТЬ СВОЮ РОБОТУ НОРМАЛЬНО I НЕ ЗМУШУЙТЕ ЛЮДЕЙ ДВIЧI БIГАТИ НА ДIЛЬНИЦI!!!!!» — написав у соцмережі виборець.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: