Вибори на Сумщині: правопорядок забезпечують більше 3 тисяч поліцейських

21.04.2019

Про це сьогодні під час прес-конференції заявив заступник начальника ГУНП в області Володимир Бабич

Робота поліції по забезпеченню дотримання законності та правопорядку під час другого туру виборів Президента триває у посиленому режимі. Створений та цілодобово працює ситуаційний центр, де збирається і моніториться інформація про хід виборчого процесу та криміногенна обстановка в області. Охорону громадського порядку на виборчих дільницях забезпечує більше трьох тисяч працівників поліції. Їм допомагають 970 співробітників ДСНС та 120 курсантів ХНУВС. Ще 400 працівників поліції в складі автомобільних та пішохідних нарядів забезпечують публічний порядок на вулицях населених пунктів області.

В складі слідчо-оперативних, вибухо-технічних груп та груп документування чергують 230 поліцейських.

«Сьогодні ми вже зареєстрували від громадян 10 повідомлень щодо порушень виборчого процесу, — говорить заступник начальника ГУНП Володимир Бабич. — Переважна їх більшість стосується відсутності заявників у списках виборців, є повідомлення про відеозйомку (Шостка) та псування бюлетеня (Конотоп)».

Наразі по всім цим фактам розпочаті та тривають відповідні перевірки. Поліція зареєструвала 4 повідомлення в Сумах, по 2 – у Білопіллі та Конотопі, по 1 – у Шостці та Краснопіллі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: