У Сумах обрали Міс СумДУ

23.04.2019

За звання головної красуні Сумського державного університету змагалися дев’ять дівчат-студенток різних інститутів і факультетів: Анна Ревенко та Каріна Москвіна (ІФСК); Діана Любченко та Олена Богатир (ЕЛіТ); Тетяна Анцибор (ННІ ФЕМ ім. О. Балацького); Поліна Сова (ННІ права); Юлія Ядута (Медичний інститут); Вікторія Кладієнко (ННІ бізнес-технологій «УАБС»); Вікторія Яковчук (ТЕСЕТ).

Конкурс «Міс СумДУ-2019» проводивсь у класичному стилі, але разом із тим був спрямований на вирішення соціальної проблеми – допомоги безпритульним тваринам.

Конкуренція під час змагання була шаленою, адже кожна дівчина дивувала своїм розумом в інтелектуальному змаганні, красою, витонченістю рухів на дефіле спортивних форм і весільних суконь, здібностями у конкурсі талантів.

Журі відзначили дівчат у різних номінаціях: Анна Ревенко – «Міс артистизм», Каріна Москвіна – «Міс досконалість», Поліна Сова – «Міс грація», Вікторія Кладієнко – «Міс оригінальність», Юлія Ядута – «Міс фотомодель», Олена Богатир – «Міс елегантність», Вікторія Яковчук – «Міс чарівність», Тетяна Анцибор – «Міс талант», Діана Любченко – «Міс вишуканість». Кожна дівчина отримала цінний подарунок від спонсорів та партнерів конкурсу.

Найголовніший приз – корону і звання «Міс СумДУ 2019» – виборола студентка факультету ІФСК Каріна Москвіна.

Першою «Віце-міс» стала Анна Ревенко.

«Підготовка тривала два місяці, виникало чимало труднощів, але все завершилося добре. З іншими учасницями конфліктів не виникало, дуже приємні конкурентки. Сподіваюся, це не остання з ними зустріч на сцені. Звичайно ж, до останнього не очікувала, що виграю, адже поряд були дуже сильні конкурентки. Безмежно радію, що ми з Анею змогли гідно представити факультет ІФСК та отримати корони», – поділилася своїми враженнями Каріна Москвіна.

humf.sumdu.edu.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: