У Сумах до армії відправили першу партію цьогорічних призовників

23.04.2019

У Сумах готові служити строкову службу вишикувалися біля пам’ятника афганцям. Вони – перші, хто у 2019 служитиме в Збройних силах України.

Понад 130 хлопців призовного віку служитимуть в Збойних силах України. Це перша партія цього року, що поїде на службу.

«Я призовник. Призвали, сьогодні проходимо медкомісію, тести на збірному пункті, потім будемо відправлятися в наші пункти. Настрій бойовий. Це важливий крок для кожного чоловіка, кожен хлопець стає чоловіком», — каже призовник Олексій Ходунов.

«Як кожна мама я хвилююся, він приїжджав до мене в частину, я служила в 95 бригаді. Він приїжджав, йому подобалося, він ходив на екскурсію до мене в частину. Казав, що хоче залишитися в армії там в Житомирі, але я не сприймала це серйозно. А коли прийшла повістка, я зрозуміла, що син дорослий і піде служити», — каже мати призовника Наталя Якименко.

«Сьогодні третина з планового завдання, яке визначено для області на призов на військову службу – 30 відсотків. 19 команд — напрямки різноманітні, у військові частини і бойового складу і не бойового. В операції ООС брати участь не будуть», — повідомив Валерій Ізмаілов, військовий комісар сумського обласного військоммату.

UA:Суми

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: