На Сумщині жінку переїхав тепловоз

24.04.2019

Трагедія сталася в Ромнах.

Машиніст тепловоза їхав з боку мікрорайону Засулля на станцію «Ромни», розповідає інспектор сектору моніторингу Роменського ВП Марина ЙОСИПЕНКО. Неподалік ЗОШ №11 водій тепловоза помітив, що переїхав щось стороннє. Зупинився, аби перевірити. Біля залізничної колії лежала жінка, колесами локомотиву їй відірвало ногу.

Постраждалу без свідомості доставили до реанімаційного відділення Роменської ЦРЛ. Лікарі констатували ампутацію середньої третини правої гомілки.

Як з’ясувалося, жінка – 65-річна мешканка міста. Наразі її перевели до травматологічного відділення. Постраждала розповіла, що не пам’ятає, як сталася трагедія. «Я йшла додому, напали собаки, тікала від них, а далі нічого не пам’ятаю», — говорить вона.

За словами правоохоронців, у місці, де сталася подія, не облаштовано переходу. Наразі встановлюються причини трагедії, правоохоронці з’ясовують, чи міг машиніст вчасно зупинити тепловоза. Відкрито провадження за ч. 2 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту).

Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: