Перемо Національного корпусу: кошти на інсулін виділять з бюджету

24.04.2019

Сьогодні, 24-го квітня відбулася  сесія міської ради під час якої депутати розглядали внесення змін до бюджету з метою  забезпечення хворих дітей на цукровий діабет інсуліном.

На засідання завітали батьки дітей з цукровим діабетом та представники Національного корпусу, які неодноразово звертали увагу влади на недостачу інсуліну.

Секретар міської ради Андрій Баранов зазначив на тому, що гроші має виділяти міністерство охорони здоров‘я, тому звертатися необхідно до них. Проте з міського бюджету все ж таки буде виділено кошти на інсулін через дбайливе ставлення влади  до сумчан.

Заступник голови Сумського обласного осередку Національного корпусу Олексій Єгоров, наголосив, що  прийняття рішення про виділення коштів на інсулін це  перш за все заслуга батьків хворих дітей та активістів, адже саме вони неодноразово виходили на мітинги, зверталися до представників влади, писали листи та всіма способами намагалися негайно вирішити це питання.

Виступ підтримали й присутні депутати та  проголосували за рішення про внесення змін в бюджеті та виділення коштів на інсулін хворим дітям.

Активісти Національного корпусу заявили, що прослідкують, щоб діти отримали препарат.

Джерело: прес-служба Національного корпусу в Сумах

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: