Сумчани визначилися, що хочуть бачити на посту голови ОДА Юрія Чмиря

25.04.2019

Після обрання нового глави держави очікувано відбудуться зміни в керівництві обласних державних адміністрацій, тож «Сумські дебати», аби дізнатися думку жителів області, вирішили провести опитування «Кого ви б хотіли бачити губернатором Сумщини після президентських виборів?».

У ньому взяли участь 1915 відвідувачів нашого сайту.

За результатами голосування, люди знову хотіли б бачити губернатором Сумщини Юрія Чмиря. За нього віддали 36% голосів – 691.

ІІ місце із 14%  (260 голосів) посідає Анатолій Єпіфанов.

ІІІ місце із 11 %  (209 голосів) займає Микола Клочко.

Довідково: Юрій Чмирь, який зараз очолює обласну організацію партії «Відродження», відомий своїми активними діями в напрямку розбудови Сумського регіону. Так, за його сприяння були відремонтовані театр Щепкіна та Театр юного глядача, створено Державний ліцей–інтернат з посиленою військово–фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г.Харитоненка, відкрито футбольний центр «Барса», у різних куточках Сумщини почали працювати п’ять медичних діагностичних центрів. В економіці запущено до роботи цілий ряд потужних виробництв: на підприємстві «Керамейя» відкрили нову лінію по виготовленню клінкерної керамічної цегли та  лінію по виробництву керамічних поризованих блоків, на сумському підприємстві “Насосенергомаш” відкрили автоматичну лінію з лиття, зведену за найсучаснішими технологіями, почала працювати відома сьогодні на всю країну та далеко за її межами ТОВ «Гуала Кложерс Україна”, запущено фармакологічне виробництво компанії “Фармак”, на тростянецькій фабриці «Крафт Фудз Україна» відкрито нову лінію з виробництва бісквітів. Її потужність – 6000 тонн продукції на рік, ТОВ «Агробізнес-ТСК» побудувало овочесховища потужністю понад 30 тисяч тонн, було запущено кілька нових потужних елеваторів і тваринницьких комплексів та багато іншого.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: