У Шостці поліцейські припинили роботу самогонного міні-цеху

25.04.2019

У рамках відпрацювання Садового мікрорайону Шостки дільничним офіцерам поліції стала відома інформація, що одна з місцевих жительок займається виготовленням та реалізацією самогону. Правоохоронці вирішили одразу перевірити отримане повідомлення, і завітали до господи 53-річної громадянки з візитом. Яким же було їх здивування, коли, увійшовши до літньої кухні, застали увесь «процес» у самому розпалі.

Окрім того, тут же, у приміщенні, знаходилося ще 200 літрів браги в різних ємностях та 15 літрів готової домашньої горілки. Господиня пояснила правоохоронцям: саморобний алкоголь виготовляла виключно для власних потреб. А щодо ймовірного збуту – тільки розвела руками, мовляв, то на неї наговорюють.

Полісмени вилучили спиртовмісну «продукцію» та апарат для її вигонки, брагу знищили. На громадянку склали адміністративний протокол за ознаками ст. 176 КУпАП «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення», тож замість вірогідної виручки вона повинна буде сплатити у державну скарбницю штраф.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: