Головний “щепкінець” Микола Юдін отримав відзнаку “За заслуги перед Сумщиною”

25.04.2019

Голова обласної ради Сумської обласної ради Володимир Токар від імені депутатського корпусу привітав директора Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії імені М. Щепкіна, заслуженого діяча мистецтв, члена п’яти творчих спілок, автора низки пісень, які звучать в ефірі Національного радіо, телебачення, поетичної збірки та трьох десятків наукових публікацій, лауреата міжнародних та всеукраїнських фестивалів та конкурсів України Миколу Юдіна з ювілейним днем народження.

Микола Михайлович – унікальна зірка на культурно-мистецькому небосхилі не тільки Сумщини, а й далеко за її межами. Більше сорока років він працює у сфері, що несе людям натхнення, любов, радість. З дитинства кохався у пісенній аурі, яка й вплинула на вибір професії. Закінчивши Харківський державний інститут культури, директорував у будинку культури села Скуносове Путивльського району, викладав у Сумському музичному училищі та училищі культури, очолював обласне управління культури, обласний науково-методичний центр культури і мистецтв. Нині – успішний директор Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії імені М. Щепкіна.

Саме Миколі Юдіну сумські театрали завдячують згуртуванню блискучих акторів, музикантів, митців у талановиту трупу щепкінців.

Володимир Токар вручив Почесну відзнаку «За заслуги перед Сумщиною» ІІІ ступеня.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: