Олександр Будник полегшив процес лікування жителів Великої Писарівки

27.04.2019

Голова фракції «Відродження» в обласній раді Олександр Будник з робочим візитом відвідав фізіотерапевтичний кабінет Великописарівської ЦРЛ.

Сьогодні це найбільш популярне місце серед пацієнтів закладу, особливо у зимово-весняний період: тут проводять усі необхідні процедури для боротьби із застудою та грипом. Але приміщення старе і роками не бачило ремонту, тому умови для хворих назвати комфортними неможна.

З проханням посприяти оновленню кабінету до Олександра Будника звернулися очільник Великописарівської районної ради Дмитро Сипко і колектив закладу. Особисто оглянувши приміщення, обранець погодився: ремонт вкрай потрібен і ближчим часом питання буде винесене на розгляд сесії обласної ради.

Окрім фізіотерапевтичного кабінету, Олександр Будник відвідав лабораторію ЦРЛ, для якої минулого року закупив електронний мікроскоп — на це спрямував 30 тисяч гривень, виділених йому на виконання депутатських повноважень. Сучасне обладнання, говорять вдячні медики, працює відмінно і значно полегшило процес лікування пацієнтів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: