Відбулося жеребкування футбольних турнірів Сумщини

27.04.2019

У прес-центрі футбольного центру «Барса» відбулося жеребкування кубку Сумської області та чемпіонату Сумщини з футболу сезону 2019-го року.

Участь у розіграші кубка обласні візьмуть 12 команд. Жеребкування розпочали з попереднього етапу кубкового турніру. У підсумку склались наступні пари:

«Дружба» — «Ромни» (перша пара). Друга гра – це «Україна-Токарі» — «Кролевець». Третя гра – «Колос» — «Тростянець». І четверта пара – ЛС Груп» — «Вікторія», — прокоментував голова комітету з організації та проведення змагань ФФСО Микола Желєзний.

Переможці цих пар виходять у чвертьфінал турніру. Згідно зі «сліпим» жеребом переможець пари «Дружба»/»Ромни» зіграє з переможцем матчу «ЛС Груп» — «Вікторія». Глухівський «Велетень» зіграє з переможцем пари «Колос»- «Тростянець». «Тростянець-2» путівку у півфінал розіграє з краснопільським «Явором». Переможець матчу «Україна-Токарі» — «Кролевець» зіграє у чвертьфіналі з «Кристалом» з Конотопського району. Стартує розіграш кубка стартує 11-го травня чотирма матчами попереднього етапу. Чвертьфінальні матчі заплановані на 18-те травня. Після жеребкування кубкового турніру провели жеребкування чемпіонату.

«На сьогодні ми провели жеребкування чемпіонату. У Вищій лізі гратимуть десять команд. У першій – вісім. Календар змагань буде складений та оприлюднений пізніше», — розповів голова ФФСО Андрій Прохорович.

Чемпіонат області стартує 25 травня.

Нагадаємо, чинним володарем кубка Сумської області з футболу є команда «ЛС Груп». Чемпіон області – «Альянс» із Липової Долини переходить у другу лігу чемпіонату України й участь в обласному чемпіонаті не братиме.

sm.suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: