24-річний рецидивіст погрожував сумському судді розправою

29.04.2019

Сумська місцева прокуратура підтримує державне обвинувачення стосовно 24-річного сумчанина, який побував у кількох грабежах.

Молодий злочинець підходив до незнайомців, погрожував розправою або відразу ж наносив удари, після чого забирав гаманці або телефони і зникав у невідомому напрямку. Його дії кваліфіковані за ч.2 ст.186 КК України (грабіж). За скоєне йому загрожує до 6 років позбавлення волі. Справа слухається по суті в Зарічному районному суді м Суми

Незважаючи на свій молодий вік, обвинувачений вже має багате кримінальне минуле. Зокрема, він був двічі судимий за розбій, крадіжку і грабіж. Крім того, в Кролевецькому районному суді в даний час відносно вказаної особи паралельно триває судовий розгляд за звинуваченням в шахрайстві і крадіжці.

Так, 5 квітня в Зарічному райсуді під час розгляду справи по суті, а саме допиту потерпілого, обвинувачений поводився агресивно, висловлювався нецензурними словами, а потім погрожував судді фізичною розправою. Тому за даним фактом розпочато кримінальне провадження. Відомості внесені до ЄРДР по ч.1 ст.377 КК України (погроза або насильство щодо судді). Обвинуваченому вже вручено відповідне повідомлення про підозру. Санкція даної статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Вирок молода людина очікує в СІЗО.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: