ДТП на Шосткинщині: молодий мотоцикліст розбився на смерть

30.04.2019

Не впоравшись з керуванням мотоциклу, 36-річний водій допустив падіння транспортного засобу. І в результаті отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці аварії. В поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження, в рамках якого з’ясовують обставини та причини дорожньої аварії.

Про дорожньо-транспортну пригоду в поліцію повідомив водій проїжджаючого автомобіля. Він розповів, що на автодорозі, на відстані близько чотирьох кілометрів від села Клишки, знаходиться мотоцикл та тіло невідомого чоловіка без ознак життя. На вказане місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Загиблим водієм мототранспорту виявився 36-річний мешканець смт Вороніж Шосткинського району. Для з’ясування причин смерті тіло чоловіка було направлено на судово-медичну експертизу.

За попередніми даними, водій мотоциклу не впорався з керуванням, впав та отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місті аварії.

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами», в рамках якого з’ясовують причини та обставини ДТП. Призначено ряд експертиз.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: