На Сумщині діти підкорюватимуть партизанські стежки в лісах

30.04.2019

Сьогодні, 30 квітня, розпочався 32-ий військово-патріотичний похід «Шлях Мужності». Відважні хлопці та дівчата, не дивлячись на прохолодну погоду, тепло вдяглися та відправились підкорювати партизанські стежки лісового масиву між Глухівським та Путивльським районами.

Готувались до цієї події заздалегідь: тренування, збирання необхідних речей, продумування провіанту. У цьому році в традиційному поході беруть участь 120 дітей . Це вихованці військово-патріотичний клуб «Мужність», учні Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-патріотичною підготовкою, представники Глухівського району, приїхали діти з Дружби, Шостки, Охтирки, Путивлю, Сум, Недригайлова, Ромнів. Привітали дітей та побажали вдалого шляху директор Глухівського ліцею-інтернату Ірина Терещенко та військовий капелан 16 ОМПБ отець Назарій.

Перед тим, як відправитись у подорож учасники походу вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні та Героїв Небесної Сотні покладанням квітів.

Учасників «Шляху Мужності-2019» чекають незабутні враження, свіже повітря, активний відпочинок, дружня компанія. Для юнаків та дівчат організують військово-тактичну теренову гру, аукціон бажань, святкове 15-метрове вогнище, смугу перешкод, святковий феєрверк та багато іншого. Тривати похід буде до 5 травня.

https://nedelya.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: