Сумчанка стала свідком ДТП, у якій постражала 9-річна дівчинка, і збирає для неї допомоги

30.04.2019

Якщо трапляється біда, для людей, які хочуть і можуть допомогти, не мають значення ні місце, ні час. Так, сумчанка Юлія Сидоренко у Чернігівській області під час свят стала свідком дорожньо-транспортної пригоди, у якій постраждала 9-річна дівчинка — отримала перелом стегна зі зміщенням. Вона не залишилася байдужою і з власною ініціативою звернулася до друзів у Фейсбуці, щоб зібрати гроші на лікування дитини. Необхідна відносно невелика сума — 25-30 тисяч гривень, але дівчинка виховується у неповній сімї, тож важливий буде навіть маленький внесок.

«На праздниках случилась печальная история: я стала свидетелем автомобильной аварии, в которой пострадал не в чем не повинный ребёнок, сегодня после рентгена доктор озвучил диагноз девочке Насте, пострадавшей в аварии, ей всего 9 лет — перелом бедра со смещением. Это страшный диагноз, ведь эта прекрасная и маленькая девочка не сможет полноценно ходить, бегать танцевать.

Но есть надежда — нужна срочная операция, стоимость по предварительным подсчетам 25 -30 тысяч гривен, сумма не большая, но учитывая, что ребёнок живет в неполной семье, для мамы она не подъёмная

Собираем кто сколько сможет

Всем плюсики к карме

Не будьте равнодушными Настенька нуждается в нашей помощи 

Карта Приватбанка — 5168 7422 1401 5921 Сидоренко Юрий Анатольевич», — написала Юлія Сидоренко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сумчани активно відгукнулися на заклик про допомогу, однак знайшлися і такі дописувачі, що почали шукати якийсь негатив чи корисні мотиви у цій добрій справі. Таким коментаторам Юлія чітко  відповіла: «Моя личная инициатива собирать на лечение этого ребёнка и я буду лично нести ответственность за каждую перечисленную мне гривну».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: