Із Сум примусово видворили громадянина Туреччини

01.05.2019

Вчора міграційники Сумщини здійснили процедуру примусового видворення за межі території України до нелегального мігранта-громадянина Туреччини.

30 травня співробітникам держприкордонслужби аеропорту Бориспіль працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління ДМС України в Сумській області передано порушника міграційного законодавства. Близько місяця тому в Сумах вказаною особою було встановлено факт порушення порядку перебування на території нашої держави.

Стосовно іноземця вжито заходів адміністративно впливу згідно ст. 203 КупАП та винесено рішення щодо примусового повернення його до країни походження, виконання якого іноземець проігнорував. Уже за фактом невиконання порушником рішення про примусове повернення стосовно нелегального мігранта вжито необхідних заходів реагування — застосування до нього процедури примусового видворення. Загалом же, за час проведення операції “Мігрант” (березень-квітень 2019 року) міграційниками Сумщини за межі території України видворено 7 осіб.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: