У Сумах визначили, команда якого університету найкраща в легкій атлетиці

02.05.2019

У Сумах відбулись змагання з легкої атлетики серед команд закладів вищої освіти I-II та III-IV рівнів акредитації у залік міської спартакіади.

Змагались на стадіоні СумДПУ ім. А. С. Макаренка.

У підсумку серед команд закладів вищої освіти I-II рівнів акредитації перемогу святкувала команда Сумського машинобудівного коледжу СумДУ, а другу та третю сходинку вибороли команди коледжу СНАУ та Сумського коледжу харчової промисловості Національного університету харчових технологій.

Переможцем серед команд закладів вищої освіти III-IV рівнів акредитації стала команда СумДУ, друге та третє місце відповідно посіли команди СНАУ та Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ.

Крім того того дня визначили переможців серед юнаків та дівчат, котрі представляли сумські виші, у таких видах змагань як: штовхання ядра, стрибки у довжину, метання спису, метання диску, біг на 400 м, біг на 500 м, біг на 100 м, біг на 200 м, біг на 800 м, біг на 3000 м, естафетний біг 4х100 м, спортивна ходьба на 5000 м, спортивна ходьба на 3000 м.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: