На Сумщині чоловік встромив ніж у серце екс-дружини

02.05.2019

Повідомлення про жінку із серйозним ножовим пораненням до поліції надійшло від співробітників служби «швидкої допомоги». За вказаною адресою в один із населених пунктів Шосткинського району одразу виїхали співробітники поліції.

Як встановили правоохоронці, у той день 38-річна постраждала приймала вдома гостей, серед яких був і колишній чоловік. Компанія вживала спиртні напої та розважалась, поки «колишній» не вирішив з’ясувати стосунки з жінкою.

Під час сварки нетверезий 31-річний чоловік схопив зі столу ножа та наніс матері своїх малолітніх дітей проникаюче ножове поранення в область серця. За словами самої постраждалої, вона голими руками ухопилась за ножа, попереджаючи наступний удар, що цілив в її тіло.

Присутні гості відтягли розлюченого чоловіка від господині дому та викликали «швидку».

«У скоєному підозрюваний зізнався, – розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Свій вчинок пояснює дією алкоголю та ущипливими відповідями колишньої дружини, які йому дуже не сподобались».

Наразі потерпіла жінка одужує. Відносно підозрюваного в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Навмисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: